Olin viime viikolla ammattiliittoni luentopäivillä Jyväskylässä. Siellä oli useilla luennoilla, itse asiassa lähes kaikilla viittaukset ja yhteystiedot nettiin. Ehkä näin on ollut jo aiemmin, mutta nyt kiinnitin asiaan huomiota, kiitos kurssin tuoman aktiviteetin lisäyksen.

Kaikkein mielenkiinntoisin ja uudenlainen esittely oli eräällä näytteille asettajalla. Siellä esiteltiin nimenomaan verkkosivustot ja sitä kautta ohjattiin hakemaan tietoa uusista tutkimuksista ja tuotteista. Ei siis ollut lainkaan paperiesitteitä jaossa. En ole vielä käynyt niillä sivuilla, mutta pitääpä tutustua.

Toisaalta huomasin, että monet esittelijät jakoivat paperiesitteitä ja -hinnastoja, mitkä sitten painavat paljon ja lisäksi ovat kohta jo vanhoja. Ei kai vielä oikein luoteta siihen, että ihmiset hakevat tarvittaessa tiedot netistä.

Eräs pieni yksityiskohta näihin luentopäiviin liittyi vielä. Ennakko-ohjelmassa oli kerrottu, että illalla on vastaanotto kaupungintalolla. Ohjelmassa ei ollut kaupungintalon katuosoitetta ja olipa todella monimutkaista löytää etukäteen se katuosoite. Karttapalvelu (Eniro) kaipasi sitä. Jotenkin löysin sen sitten Jyväskylän kaupungin sivujen kautta.